Blogg Hjälp

Finns de inget program ja kan ladda ner på min data för att fixa min blogg utan att behöva skriva koder utan helt enkelt jobba med den som en bild och sen bara ladda upp den som en kodmall?? Eller hur fixar man en snygg blogg på ett smidigt sätt?


Syskon kärlek

Bråka med min stora syster idag.. Hon kan får mig och bli så arg så jag vet inte var ja ska ta vägen med all min ilska vi är nu vuxna och kanske borde kunna lösa konflikter på ett smidigt sätt.. men är de någon som vet vilken punkt man ska trycka på så är det hon..


Hon kan vara så elak och egoistiskt så att ja inte kan beskriva det med ord men de sårar mig så fruktansvärt. Och jag försöker förklara för henne lite fin känsligt men hon har aldrig riktigt förstått vad ja menar.. Istället börjar hon med attityd >>> Jag är äldre har varit med om mer och där med vet bättre även om det inte har något med erfarenhet att göra . Men hon är så sjukt bra på att snacka omkull en så till slut tror man att hon faktiskt vet bäst. Men när man tänker närmare på saken så tycker ja fortfarande att hon inte har det men då orkar ja inte bråka mera utan låter det rinna ut i sanden.. Så går det i en rund ring och ja vet inte vad ja ska göra för att får henne att förstå att man måste tänka på andra människor i sin omgivning inte bara sig själv.. Gud detta låter så löjligt så ja vet inte ens fall ja borde publicera de.. Men varför ska ja bry mig egentligen..Det är säkert någon annan som har känt likadant eller känner som kanske behöver se att så är de inte bara hos dig


Månen




Du sover så vackert så tystnaden spelar en vacker melodi 
fortsättningen berättar månen
Du sover jag försöker andas i en viskning
Lakanen luktar fortfarande våra kroppars eld
En dag kommer vi hitta ett hem
med ett stort fönster över värden  
Jag kommer inte låta dig vara rädd
Vi kommer vända alla svarta dagar till ett bra skämt
Du skrattar inte längre
Inget är som då


Förlorad



Jag är så förvirrad just nu…

 

Jag litar inte på honom jag tror hela tiden han gör något han inte bör..

 

Jag blir tockig nu när han inte har någon mobiltelefon jag kan inte nå honom när jag vill för att..  Ja! tyvärr kontrollera honom men vad ska jag göra? Jag kan inte på något annat sätt detta är mitt sätt att hantera situationen.

 

Jag trodde aldrig jag skulle bli så här och jag märkte inte ens när jag blev de.

 

Jag har till och med hans lösen till allt och var inte på hans face här om dan gissa vem som ville adda honom som vän..

 

Allt bara koka inom mig jag ville strypa henne och ja börja till och med skriva ett mail till henne men jag stoppa mig själv.. hon ska inte veta hur jävla patetisk jag är.. patetisk japp det räta ordet för mig just nu…

Jag tror skillnaden mellan killar och tjejer är det att vi säger vad vi så att säga kräver av en kille och det är sällan en kille berättar det utan han istället visar och vi fattar. Med vetet eller omedvetet vi gör ju inte det som han en gång har reagerat negativt på eller?

Så är det i alla fall i mitt fall och det får mig att känna mig som en gammal tjat mara


Livet är en gåta!

 

Jag tror inte det är meningen att man ska förstå allt som händer här i livet. Det ska vara som en berg och dal bana. Man ska gå igenom mycket tuffa perioder i sitt liv för att sedan uppskatta dom få lyckliga stunderna. Man ska hela tiden kräva mer av livet och kämpa för att få så många lyckliga dagar som det bara går.


Men ibland är det tufft och man vill bara säga stop nu räcker det jag orkar inte mer! Det är då man bör tänka på alla bra stunder i sitt liv och lyfta på huvudet sträcka på ryggen och säga till sig själv det blir bättre snart. Jag är en stark människa som kan klara värre saker än detta, jag tänker inte ge upp!


Det är bara du själv som väljer vilken väg du ska ta


Orolig



Nu har han fått ett nytt jobb.. tror inte jag har nämnt de tidigare men han var arbetslös ett tag nu så som jag är eftersom vi bara har haft ett säsongs jobb.. Men imorgon börjar han på ett nytt jobb och det e ju bra. Vi behöver pengarna men ja kan inte låta bli och tänka på hur det kommer bli men terapin då hans jobb ofta kräver mycket tid från honom och till jobbet/chefen kommer han inte säga att han skulle behöver vara ledig för då skulle han vara tvungen att berätta varför förr eller senare, han kan ju inte bara säga att han går till dr en gång i veckan. Men de behöver ju inte uppkomma några problem men ja tänker att de skulle bara vara så typiskt nu när han äntligen har tagit de steget.


Naiv?

Vi är fortfarande tillsammans men ja vet inte fall ja kommer glömma..

Är jag naiv som tror allt kommer lösa sig?

 

Han har i alla fall börjat i terapi ja alltså inte för otrogenhet för allt annat han behöver ha hjälp med..

Ja han har bara varit där en gång sen e ju frågan fall han kommer gå ditt i fortsättningen??? Jag hoppas på de för han skulle tror de skulle göra honom bra då han har en hel del och ta i tu med i sitt liv.


Blogg?



Måste man uppdatera sin blogg varje dag för att folk ska vilja följa/läsa den? Än så länge verkar de som jag tyvärr inte har lyckas fånga någons intresse.. men skönt att skriva av sig en då.. riktigt skönt att  skriva ner allt man känner. Visst självklar hade jag velat ha respons på de jag skriver men vet inte hur ja ska göra för att folk ska hitta till mig. Men det kommer väl de med.. lämnar ju spår lite var stans


Varför? Hur?



Det bara repeteras om och om igen i mitt huvud.. han har kysst en annan.. jag hatar henne jag äcklas av henne jag skulle vilja träffa henne för att säga vad jag tycker om henne. Men jag vet det var inte hon som gjorde fel det var han hon visste inte att jag fanns men ändå vill jag skylla allt på henne jag vill att allt ska vara hennes fel inte hans.. Jag kan inte hata honom som ja hatar henne jag älskar honom och vill fortfarande vara med honom. Men tanken att han har kysst en annan tar koll på mig jag försöker glömma de men hur ska man göra de?

 

När jag fråga honom efter alla förlåt och massa med tårar varför? Hur han kunde? Så sa han jag tror det e spänningen ja söker för det är nog de jag saknar. Så ärlig han är så vad hade jag förväntat mig för svar det e väl klart han säger vad han ”tror”…

 

Varför försvinner den efter ett tag spänningen alltså

 

Var tar den vägen?

 

Vad är det för fel människan gör så att allt blir så vardaglig?

 

Samma vissa varje gång hur hittar man balansen i de hela?


Typiskt



Allti när han har pengar så köper han en massa saker som han inte ens behöver och sen när han behöver pengar så ska han självklart gå och sälja allt igen, bakom min rygg också för han vet ju vad ja kommer säga har han redan gjort de kan han ju inte få de ogjort. Varför kan man inte börja planera sin ekonomi som alla andra gör. Det löser sig säger han hela tiden Och ja säger ja den dan du börjar ta ansvar över dina pengar men när den dagen kommer det vet inte jag.


RSS 2.0